Når du løbende arbejder i din aftale med at oprette ordrer, sende fakturaer til dine kunder og bogføre og betale dine kreditorfakturaer, får du måske ikke det store regnskabsmæssige overblik, fra dag til dag.

Har du på et tidspunkt brug for at træde et skridt tilbage, og få dig et overblik over, hvordan dine “tal” egentlig ser ud, så kan du finde mange af informationerne i fanebladet Rapport.

Hvor stor en omsætning har du f.eks i en given periode – tjener du penge eller ej?  Har alle dine kunder betalt det dig det, de skylder, eller er det på tide at sende en rykker?Har du selv husket at betale dine kreditorer, eller hvordan ser tallene ud på dine forskellige udgiftskonti?

Dette er bare et par eksempler, på nogle af de mange rapporter, som du kan finde i din aftale. Hvis du går på fanebladet “Rapport”, kan du finde mange flere, spændende og interessante rapporter.

I vores e-copedia kan du få hjælp til at opsætte dine forskellige rapportkriterier, og hér du kan også se, hvordan du henter dine rapporter.

 

Ha’ en dejlig, uhyggelig, weekend 😉