Gemt godt væk på Langebrogade, sidder der et helt hold af vismænd med hovedet fuld af e-conomic-guldkorn. Al deres viden vil vi rigtig gerne dele med dig – derfor har vi startet en ugentlig tradition på Facebook; nemlig tirsdagstips.

Tirsdagstips er små fifs og tricks til e-conomic, som ganske gratis kan gøre programmet lidt sjovere, hurtigere og nemmere at arbejde i for dig. Måske er du allerede stødt på vores tirsdagstips, måske har du dem stadig til gode – men husk at hold øje med Facebook hver tirsdag, hvis du gerne vil lære lidt mere om e-conomics smarte funktioner og genveje. Vi samler løbende op på vores tips her på bloggen, så her får du fire af de første.

TIP #1 automatisk registrering af kontante betalinger

Hvis du tit bliver betalt i rede penge, kan du nemt sørge for, at dine kontante betalinger automatisk registreres, så snart du bogfører fakturaerne i e-conomic. Det kan være supersmart, fordi du så slipper for at bogføre dem bagefter.

TIP #2 avanceret søgning på kunder

Når du skal finde frem til en kunde i e-conomic, kan du søge på kundens stamdata, som telefonnummer eller adresse, ved at bruge ”avanceret søgning”. Det kan være en kæmpe fordel, hvis du f.eks. er kørende håndværker eller sælger og derfor tit er på farten.

TIP #3 bestemt betalingsdato

Du kan selv vælge en bestemt betalingsdato, når du skriver din faktura, ved at oprette en betalingsbetingelse af typen ”forfaldsdato”. Så behøver du ikke bruge f.eks. netto 14 dage eller løbende måned 30 dage, hvis du hellere vil have en specifik betalingsdato.

TIP #5 hurtig navigering med QuickSearch

Du kan navigere rundt i alle menupunkter, menuer, knapper og faneblade på et splitsekund med QuickSearch. Tryk på punktum på dit tastatur, for at få QuickSearch-søgebjælken frem, og søg løs. Du kan også bruge QuickSearch som genvejstast til handlinger i menuerne.

Følg med på Facebook, YouTube og i e-copedia

Som sagt, deler vi ud af alle vores tips og tricks på Facebook hver eneste uge og samler op her på bloggen indimellem. Men hvis er blevet bidt af at arbejde hurtigere og smartere i e-conomic, så ligger langt de fleste tips faktisk allerede klar i vores online hjælpe-lektion, e-copedia, og på vores YouTube kanal, som er spækket med hjælpevideoer – de venter bare på, du prøver dem af.

Har du et fif til e-conomic, som du tror andre også vil få glæde af? Så del det endelig med os i en kommentar – sharing is caring og måske bliver det vores næste tirsdagstip.