Den hvide ungdomstrøje

I denne etape skal vi kigge lidt nærmere på vores nye og friske online forum. Det er et af vores helt nye online tiltag og forummet ryger derfor ind under ungdomsklassementet og får den hvide ungdomstrøje på. Vi er heldigvis kommet over de fleste børnesygdomme – forummet kører og tager til i fart.
Du kan se vores forum an på forum.e-conomic.dk.

e-conomic forum

Forslag, spørgsmål, råd, søgning efter bogholdere - det hele finder du på e-conomic forum

Et forum for alle

På e-conomics forum kan alle deltage. Det er et brugerforum bygget på idéen om at være for brugere – af brugere, hvilket både omfatter brugere, bogholdere og e-conomic ansatte. Det betyder, at alle brugere kan deltage, blande sig, kommentere og spørge om råd. Du kan komme med forslag, høre andres erfaringer med forskellige integrationsløsninger og meget mere. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad du kan finde eller spørge om.

Hvorfor nu et forum?

..tænker du måske. Der er mange fordele ved et forum. Vi ved, at mange af vores kunder sidder inde med nyttige tricks og gode råd, når det kommer til brugen af e-conomic og vi håber, at den slags vil blive spredt gennem forummet. Mange af e-conomics ansatte skriver inde på forummet og vi hjælper alle til og holder øje med, at der ikke kommer forkert information ud.