Det høje bjerg

Vores e-copedia er et supportredskab som vi virkelig har lagt benkræfter i – og det gør vi stadig. E-copediaen er et online leksikon, hvor vi deltaljeret beskriver, hvordan du bruger e-conomic – trin for trin. Hvis der er noget i e-conomic som du ikke kan finde ud af er e-copediaen det første sted du bør kigge. Den er både for nybegyndere og øvede – vi prøver simpelthen at beskrive de funktioner som kunderne spørger ind til. Udover de deltaljerede beskrivelser, har vi mange steder tilføjet videoer, der viser dig, hvordan du bruger e-conomic.

Førertrøjen

Der arbejdes konstant på vores e-copedia og i denne forbindelse er det Dorthe, der bærer den gule førertrøje. Hun udvider e-copediaen med nye hjælpeartikler, indsætter billeder og videoer og gennemgår de gamle sider for at se om der er noget, der kan forbedres. Det er en løbende proces, da der hele tiden dukker nye idéer op til e-copedia-artikler.

Dorthe

Dorthe, holdleder. Udover at være e-copedia ekspert er Dorthe fodboldentusiast og elsker en god kop te

Sådan bruger du e-copedia

Hvis du sidder og bruger e-conomic og bliver i tvivl om, hvordan du skal gøre – så klik ind på e-copedia. På forsiden kan du se en oversigt over de emner/funktioner i e-conomic som du kan vælge at læse mere om. Er du fx i tvivl vedrørende kassekladder, skal du klikke på ”Bogføring”, da ”Kassekladder” hører ind under fanebladet Bogføring i e-conomic. Klik så på ”Kassekladder” og se fx en trin for trin-beskrivelse af, hvordan du opretter en postering i kassekladden.

Du kan også vælge at skrive ”Kassekladde” i søgefeltet øverst i e-copediaen og få vist en liste over artikler, der indeholder noget med kassekladder.