Nemt og bekvemmeligt..

… som at cykle ned ad bakke. Online præsentationerne er endnu et nyt hjælperedskab til vores kunder, men vi har høje forventninger til denne form for support. Det bedste er, at det hele blot kræver en computer med internetforbindelse og højtalere/høretelefoner. Så kan du sidde lige, hvor du har lyst til og få en direkte gennemgang af e-conomic eller lære mere om vores tillægsmoduler – helt gratis.

Live-skiltet

Vores flotte On air-skilt, der lyser op, når en online præsentation går i gang

Online konsulenter

De e-conomic medarbejdere, der styrer showet ved online præsentationer er nogle af de konsulenter, der også besvarer mails og opkald fra kunder. Selvom alle i Team e-conomic support kender e-conomic er der stadig nogle moduler og funktioner som nogen er bedre til end andre. Derfor skriver konsulenterne sig selv på de præsentationer som han/hun føler sig helt tryg ved.

Lennart holder online præsentation

Her holder Lennart en online præsentation. Han er fornyeligt blevet bedstefar til en lille dreng, der hurtigt blev meldt ind i den lokale fodboldklub.. kun fire timer gammel

Prøv en online præsentation

Hvis det har vækket din nysgerrighed, så tilmeld dig en online præsentation – fx kan du få en gennemgang af lagermodulet eller en administratorpræsentation.