Dette efterår lancerer vi tillægsmodulet Webshop, som gør det enkelt for dig som e-conomic-kunde at starte din helt egen onlinebutik. Uanset om du har en eksisterende virksomhed og ønsker at sælge dine varer online eller er nystartet onlineiværksætter, kan du nu få hele den tekniske platform ét sted.

Med lanceringen af Webshop-modulet til e-conomic bliver det superenkelt at starte en onlinebutik og holde styr på både webshop og økonomi. Integrationen mellem Webshop-modulet og e-conomic giver dig mere tid til at fokusere på at have de bedste varer og yde den bedste service til DINE kunder.

e-conomic blev i 2015 en del af Visma-koncernen, hvilket har givet os adgang til en masse spændende teknologi, som Visma igennem årene har brugt tusindvis af timer på at udvikle. Det nye Webshop-modul er, ligesom Website-modulet vi lancerede i foråret, derfor gode eksempler på de nye muligheder for e-conomic-kunder – og bare glæd jer, der er mere godt i vente.

Både Webshop og Website er udviklet med fokus på at være enkelt at forstå og nemt at sætte op, så du kan komme hurtigt i gang med dit nye, online eventyr. Når din virksomhed vokser – eller du af andre grunde får nogle særlige behov til din Webshop –  har du som e-conomic kunde, utallige muligheder for at prøve en af de mere avancerede – og tæt integrerede – webshop-løsninger, som du finder i vores App Store. På den måde kan du med e-conomic komme enkelt i gang og samtidig få en løsning, der kan vokse med din virksomhed.

Ud over tillægsmodulerne investerer vi i dag mere i regnskabsprogrammet e-conomic end nogensinde før. Vi har fuldt fokus på kvalitet og nye, intelligente og innovative løsninger, som automatiserer og letter administrationen for danske virksomheder. Vi fortsætter altså med at forbedre e-conomic, så vi også i fremtiden leverer Danmarks bedste og mest populære regnskabsprogram.

Jeg håber, du nyder at bruge e-conomic og vil tage varmt imod Webshop-modulet – og opdage hvor enkelt det er at komme i gang med din egen online butik.

Bedste hilsner,

Mads Rebsdorf