Lige om lidt er der momsfrist for de af jer som skal indberette moms kvartalsvis. Fristen hedder 2. december 2019, og er for afregningsperioden 1. juli – 30. september 2019.

I denne artikel finder du vores udvidede åbningstider i chatten, samt vejen til vores gratis online momskursus og momsguide.

 

Udvidede åbningstider på chat-supporten

Som altid, sidder vi klar på telefonen indenfor vores normale åbningstid, men har udvidet åbningstiderne på vores chat-support. Her kan I få stilt de sidste spørgsmål og komme helskindet igennem momsindberetningen. I finder chatten (samtale ikonet) i øverste højre hjørne i e-conomic, eller via denne support side.

Den udvidede åbningstid i chatten er:

Mandag d. 25. november: kl. 9 – 20

Tirsdag d. 26. november: kl. 9 – 20

Onsdag d. 27. november: kl. 9 – 22

Torsdag d. 28. november: kl. 9 – 22

Mandag d. 2. december: kl. 9 – 22

 

Telefonen er åben indenfor normale åbningstider på 8820 4840:

Mandag til torsdag: kl. 9-15

Fredag: kl. 9-14

 

Online momskursus

Hvis det er første gang du skal indberette moms i e-conomic, eller ikke ved hvordan du automatisk kan få udfyldt din momsopgørelse, så er det godt givet ud at tage vores online kursus om moms. Her lærer du at lave de rette indstillinger på dine kunder, varer og leverandører, så momsen kan klares nemt og hurtigt fremover.

Vores gratis online kursus varer ca. en time, og udbydes løbende op til fristen.

Du deltager fra din egen computer.

 

Momsguide

Er du mere til at læse? Så brug vores momsguide, som dækker både indberetning, opsætning i e-conomic, samt købs- og salgsmoms.

 

God moms herfra!