bilagogbrillerFlere kunder har efterspurgt denne feature på vores forum, og det er derfor skønt at kunne melde ud, at nu er den her!

Alle kunder med tillægsmodulet Indscanning kan nu vedhæfte dokumenter på deres EAN-fakturaer.

Fremover bliver der vedhæftet en PDF på dine EAN-fakturaer

Fremover bliver den PDF-fil med fakturaen, der normalt vedhæftes på mail, også vedhæftet på dine EAN-fakturaer. Hvis du tilknytter nogle dokumenter til en faktura, bliver de automatisk en del af den vedhæftede PDF-fil til din EAN-faktura.

Send dokumentation, betingelser m.m. sammen med EAN-fakturaer

Funktionen gør det nemt for dig at vedhæfte udlæg, timesedler og andet dokumentation for dit arbejde til dine kunder, sammen med EAN-fakturaerne. Det er en god service til dine kunder og mange vil sikkert sætte pris for at modtage de tilhørende udspecificeringer.

Nogle virksomheder kræver, at deres leverandører vedhæfter dokumentation sammen med EAN-fakturaer og vi er glade for, at e-conomic nu kan gøre arbejdet lettere for vores kunder i disse situationer.

ean-vedhaeftbilag

I e-copedia kan du se en trin-for-trin-guide til, hvordan du vedhæfter bilag på EAN-fakturaer, så dine kunder fremover modtager EAN-fakturaen + fakturaen med de ekstra bilag i en PDF-fil.

Det sker dog helt automatisk, at dine EAN-fakturaer fremover også får vedhæftet en PDF-fil med fakturaen.

Bemærk, at vi har indsat en begrænsning på vedhæftningens størrelse på 4 MB. Hvis din vedhæftning er større end det, sender e-conomic EAN-fakturaen uden vedhæftning. Du kan altid se status på dine fakturaer under ”Sendt”, hvor det fremgår, om der var en fil vedhæftet EAN-fakturaen.

Sådan får du tillægsmodulet Indscanning

Hvis du gerne vil vedhæfte bilag på bl.a. EAN-fakturaer, skal du have Indscanning slået til i e-conomic. Du kan få adgang til modulet ved at logge på e-conomic og klikke på det orange tandhjul og vælge ’Alle indstillinger’ > og klikke i venstremenuen på ’Abonnement’ og sætte flueben ud for ’Indscanning’.

Rigtig god fornøjelse med den nye funktion!