På torsdag den 24. august laver vi vedligeholdelsesarbejde i e-conomic fra kl. 05-06 om morgenen. Det gør vi for at sikre, at dit regnskabsprogram fungerer optimalt op til momsfristen den 1. september.

Som du måske har bemærket, har der været forskellige udsving i driften i løbet af den seneste tid. Det vil vi gerne undskylde for – og vi vil gerne sikre, at driften er stabil fremover. Derfor tager vi hånd om de driftsudfordringer, der har været, torsdag morgen, så du kan komme godt i mål med momsen.

I forbindelse med servicearbejdet er vi nødt til at lukke programmet helt. Det betyder, at e-conomic regnskabsprogrammet samt vores mobilapps og API ikke tilgængeligt i tidsrummet. Ingen data går tabt i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet.

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at blive færdige med vedligeholdelsesarbejdet så hurtigt som muligt og undskylder, hvis det forhindrer dig i at udføre dit arbejde. Du kan følge med i, hvornår vedligeholdelsesarbejdet er færdigt på e-conomics statusside eller på loginsiden.