Som du måske kan huske, blev e-conomic købt af softwarevirksomheden Visma for godt og vel halvandet år siden. Som du måske også har opdaget, blev det i går officielt at Visma nu også har købt regnskabsprogrammet Dinero. Og her hos e-conomic glæder vi os virkelig meget over at kunne byde vores regnskabsfætter velkommen i familien.

Dinero har gjort det utrolig enkelt for de mindste selskaber at håndtere deres bogholderi. Dinero har skabt et genialt regnskabsprogram til de mindste og nystartede virksomheder og er derfor hurtigt blevet deres foretrukne valg. Som regnskabsprogram er e-conomic derimod designet til at gøre livet lettere for små og mellemstore virksomheder og deres bogholdere og revisorer.

Med Dinero, som en del af Visma-familien, vil der nu være en stærk løsning til de allermindste virksomheder og iværksættere og hele vejen op til mellemstore virksomheder. Og det synes vi er en fantastisk nyhed.

Vi fortsætter som før
For de mange virksomheder, der bruger Dinero i dag, kommer opkøbet ikke til at betyde ændringer. Martin Thorborg fortsætter som administrerende direktør og vil lede og udvikle Dinero i den samme ånd som hidtil. Det betyder at Dinero fortsætter som en selvstændig enhed i Visma-organisationen.

Det betyder også, at det er de samme supportere og udviklere, der sidder på den anden side af Dinero, og de samme medarbejdere, der fortsætter med at drive virksomheden fra deres kontor på Rådhuspladsen.

Det samme gør sig gældende for e-conomic. Vi fortsætter som før med at levere et solidt regnskabsprogram og dedikeret support til alle vores brugere.

Tæt samarbejde med resten af Visma
Dinero bringer en masse viden og gode idéer med til Visma. Og selvom købet af Dinero ikke har nogen direkte betydning for os og Vismas andre produkter, så vil vores teams selvfølgelig arbejde tæt sammen om at skabe ny innovation og løsninger, der kommer til at glæde alle Vismas kunder. Så velkommen til Dinero, vi glæder os til samarbejdet.