tro-paa-alting-selv-paa-lykken

TAK til Peter Revisor i Slagelse og Susanne K i Søborg !

Om I læser dette ved I godt hvem I er. Udover at være kød og blod, da er I også vores  superhelte. Arketyperne på de revisorer og bogholdere som lødigt og sobert stadigt fortæller om både fordele og ulemper ved online regnskab/e-conomic.

Og Ja, selvfølgelig også en kæmpe tak til alle jer kunder. Til de få af jer der har troet på det her fra før vi kunne gå – og til de mere end 10.000 som er steget om bord i den seneste tid.

– – –

Vi var indstillet i to kategorier til dette års e-handelspris.

Business-2-Business prisen – samhandel mellem virksomheder – her var vi oppe mod en række af Danmarks største aktører. Virksomheder med større marketingbudget end vi har omsætning. (Vi var akkurat blevet for store til at kunne med i kategorien for mindre virksomheder)

Fra Offline til Online prisen – pris for aktører, som har evnet at sætte strøm til processor, der hidtil ikke har været tilgængelige på internettet.

– – –

Ud af årets rekordstore antal deltagere var vi – som kun en af to – nomineret i top-3 i to kategorier:

e-handelsprisen-091

I B2B kategorien kæmpede vi mod to store grossister,  heriblandt Brdr Dahl som vi i øvrigt samarbejder med i både Norge og Danmark. Vi kom ikke helt til tops, men måtte takkes med en top-3 placering.

At være top-3 blandt mastodonter må være fint nok. Vi har heller ingen planer om at blive større end Microsoft – udover lige inden for online regnskab 😉

I Offline-til-Online kategorien gik det anderledes. Mulighederne for at samarbejde online med sin revisor og bogholder – baseret på indscannede bilag og altid opdaterede data – at have regnskab tilgængeligt uafhængigt af tid og sted tog alle kejler. Koncepten og udførelsen af, hvad vi kalder “the e-conomic way”, lod juryen tilbage at tildelte os en guldmedalje.

I bedste “Oscar Awards Hollywood Style” holdt Tejn takketale. Han takkede selvfølgelig jer kunder, samarbejdspartnere, hele holdet bag, koner og børn.  En tak der nu gives videre.

På indkøbslisten for den forestående flytning til nye lokaler i Wildersgade, er nu også et præmieskab til vores første pokaler.

Og så tilbage til studiet – hverdagens og jeres udfordringer kalder. I denne uge har vores drift ikke været optimal. Det nager os selvfølgelig  ikke at kunne levere rette service – ja, der var også malurt i bægeret .

En flok af os valgte alligevel at fejre os selv – klappe os selv på skulderen – og den gratis champagne smagte fremragende.