I det seneste blogindlæg har vi set lidt på moms, men nu er vi ved at være komme ud på den anden siden – og det er ved at være tid til at se på, hvordan du kan optimere dine regnskabsprocesser, så du kan frigøre ressourcer, som du i stedet for kan bruge til at styrke din kerneforretning.

I det her indlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan øge din effektivitet ved at bruge e-conomics smarte abonnementsfunktion. Så hvis du vil skære i den tid, du bruger på at sende fakturaer ud, er det nu, du skal lytte godt efter.

Hver gang du sælger et produkt eller en ydelse, skal du selvfølgelig ind i dit regnskabsprogram og lave en faktura. Der er jo måden du sikrer, at du får penge for det stykke arbejde, som du leverer! Men for langt de fleste er det ikke de administrative opgaver, som har været motivationen for at starte egen virksomhed – tværtimod. Og det kan både tage tid, og det er især irriterende, når det er de samme fakturaer der går igen og igen.


Automatisér og spar tid

Ville det ikke være rart, hvis dit regnskabsprogram kunne gøre noget af arbejdet for dig?

Du har forskellige muligheder for at effektivisere din regnskabspraksis. Hvis du fx skal sende den samme faktura til den samme kunde gang på gang, kan du let og enkelt kopiere den sidste sendte faktura, så du slipper for at lave en ny faktura fra bunden. Det eneste, det kræver, er, at du går ind i dit arkiv og finder den pågældende faktura. På ingen tid kan du dermed fakturere dine kunder.

Som bruger af e-conomic har du desuden mulighed for at slå funktionen ”abonnement” til og dermed automatisere faktureringsproces! Det betyder, at hvis du skal sende den samme faktura ud til mange kunder, eller har en kunde der køber den samme ydelse eller det samme produkt i bestemte tidsintervaller, så behøver du kun oprette fakturaen én gang.

Ikke alene kan du spare din dyrebare tid ved at bruge abonnements-tillægsmodulet. Da funktionen er integreret med regnskabsprogrammets andre funktioner, skal du kun opdatere dine kunders oplysninger ét  sted. Vedligeholdelse bliver med andre ord en leg!


Hvad venter du på?
Du er kun ganske få museklik fra at komme i gang med massefakturering!
Læs mere om tillægsmodulet ‘Abonnement’ og find ud af, hvordan du let kommer i gang.

blog01