Visma, en førende leverandør af business management-software og -ydelser i Norden, har netop købt e-conomic af kapitalfonden HgCapital. Visma har været tiltrukket af e-conomics entreprenante tilgang, der har revolutioneret markedet for regnskabsprogrammer, ifølge Øystein Moan, administrerende direktør for Visma-koncernen.

Øystein Moan siger ”Overtagelsen af e-conomic udgør en vigtig brik i Vismas fokus på automatisering og effektivisering i regnskabsvirksomheder og SMV’er i Danmark. Vi mener, at ved at udvikle videre på e-conomic, vil det give nye muligheder og skabe værdi for eksisterende og nye kunder i Danmark.

e-conomic planlægger med salget til Visma i fremtiden at kunne tilbyde en række spændende tillægsprodukter, f.eks. lønprogrammer, som Visma har i sin portefølje, hvilket vil betyde endnu flere muligheder for dig som e-conomic-kunde.

Vi fortsætter, som vi plejer

For dig som kunde vil salget ikke betyde nogle ændringer. e-conomic vil nemlig:

  • være en selvstændig enhed i Visma-koncernen
  • sælge samme program (du skal ikke skifte noget)
  • udvikle programmet videre, så det støtter op om din forretning
  • bruge samme brand og logo
  • forblive et dansk produkt med fokus på de danske kunder
  • stadig give dig den fedeste service

Mogens Elsberg, administrerende direktør i e-conomic, siger Med den fælles vision om at gøre regnskabs- og bogføringsprocesser enkle for små og mellemstore virksomheder, ser jeg Visma som den perfekte partner til at løfte e-conomic til det næste niveau.”

Mogens Elsberg siger om sin tid i e-conomic; ”Det er et fantastisk stærkt team af medarbejdere, som jeg har lært meget af, og som i Visma-regi vil fortsætte med at skabe imponerende resultater.”

Eilert Hanoa overtager direktørposten i e-conomic

Eilert Hanoa vil indtræde som administrerende direktør for e-conomic, indtil en permanent afløser er fundet, og han vil beholde sine nuværende opgaver som chef for softwareenheden i Vismas SMV-division, samtidig med at Mogens Elsberg træder tilbage efter et år på posten for at fremme det forestående skifte for e-conomic.

Det har været et par hektiske dage, men vanen tro vil Eilert Hanoa blive præsenteret her på bloggen, når han har fundet sit skrivebord her på kontoret på Langebrogade.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Kort om Visma

Visma er Nordens førende leverandør af software- og forretningsydelser inden for økonomi og administration. Som leverandør tilbyder Visma sine kunder en unik mulighed for at vælge og kombinere software og outsourcingtjenester. 340.000 nordeuropæiske kunder benytter Vismas produkter og ydelser. Yderligere 330.000 bruger Visma som hosting-partner. Koncernen har 6.400 ansatte og havde i 2014 en omsætning på 7.1 mia. norske kroner.