e-conomic vil fokusere på at tilbyde endnu mere fleksibilitet til fremtiden for at imødekomme digitalisering og automatisering. En undersøgelse blandt e-conomics kunder viser, at over halvdelen vælger e-conomic på grund af programmets brugervenlighed og fleksibilitet. Derfor vil vi fokusere på at øge fleksibiliteten i vores pakkeløsninger, så kunderne altid kan tilpasse sig nye digitale arbejdsgange i deres eget tempo. I de kommende måneder vil vores interface få en grafisk opdatering, hvor vi genopliver vores originale logo for at styrke vores visuelle identitet og positionere os som Danmarks førende cloud-baserede regnskabsprogram for fremtiden. 

Digitalisering og automatisering har gjort arbejdet lettere for vores brugere hver dag, men med flere nye digitale muligheder bliver det sværere at holde styr på administrative opgaver og tastearbejde:

“Det er nødvendigt at sikre, at e-conomic kan tilpasse sig fremtidige udfordringer og give brugerne den fleksibilitet, de har brug for. Derfor lavede vi i efteråret 2021 en undersøgelse blandt en stor del af vores kunder omkring, hvilke kriterier der er vigtigst for dem, som vi har valgt at basere vores nye brandkommunikation på,” fortæller COO Troels Skjelbo

Over halvdelen af kunderne fra undersøgelsen har valgt e-conomic til, fordi det er let at bruge og simpelt. For en stor del af kunderne er det vigtigst, at e-conomic fungerer som det fleksible system, der løser ethvert behov. 

Med udgangspunkt i disse informationer har Troels Skjelbo og resten af e-conomic valgt at lægge vægt på øget fleksibilitet i fremtiden, som over halvdelen af de medvirkende kunder fra undersøgelsen tog positivt imod.

Fleksibilitet er ikke nyt hos e-conomic – der skal bare være endnu mere af det

e-conomic tilbyder allerede enkle og fleksible pakkeløsninger, der kan tilpasses til det niveau, der passer bedst til den enkelte virksomhed. Vores mere end 150 produkt- og udviklingsspecialister arbejder konstant på at optimere vores produkter og sikre, at vores kunder kan drage fordel af digitale muligheder. Vi tilbyder også hjælp til at finde den rigtige pakkeløsning, som kan skaleres op eller ned i takt med, at behovene ændrer sig.

“Vores regnskabsprogram tilbyder funktionaliteter, der passer til din arbejdsdag og nemt kan vokse ind i fremtiden med virksomheden – både når der bliver trykket på speederen og i recession. Fleksibilitet er afgørende for at kunne imødekomme digitalisering og automatisering,” fortæller Troels Skjelbo og fortsætter: “Derfor er det vigtigt for os at tilbyde endnu mere fleksibilitet til fremtiden, så vores kunder altid kan tilpasse sig nye digitale arbejdsgange i deres eget tempo.”

Genopliver originalt logo

Hvad betyder det konkret for jer kunder? Henover de næste par måneder vil I kunne opleve en grafisk opdatering af hele vores interface, hvor vi tilføjer nye farver, opdaterer hjemmeside og måske, vigtigst af alt, genopliver vores originale logo:

“Med genoplivningen af det originale logo, der repræsenterer fleksibilitet, vækst og skalerbarhed, styrker e-conomic sin visuelle identitet og positionerer sig for fremtiden som Danmarks førende cloud-baserede regnskabsprogram,” fortæller Troels Skjelbo om fremtidsvalget.