I 2018 har vi brugt en masse krudt på at flytte e-conomic-applikationen og vores database til Google Cloud. 

Det betyder, at vi i fremtiden får større fleksibilitet, når vi skal opdatere e-conomic med forbedringer og nye funktioner. Og vi kan hurtigt fylde mere kul på motoren, hvis vi oplever problemer i programmet.

Samtidig kan vi nemt lade vores database vokse sammen med antallet af brugere i e-conomic, så der ikke sker noget med ydeevnen i dit regnskabsprogram.

Alt i alt vil flytningen altså betyde en mere stabil drift og et fremtidssikret e-conomic.

 

Drift i forbindelse med flytningen
For at kunne flytte applikationen og databasen til Google Cloud, har vi afholdt en del servicevinduer i løbet af 2018. Det har vi gjort, fordi der ikke måtte ændres i dataen, når den blev flyttet. Det betød i praksis, at der ikke kunne arbejdes i programmet og at vi derfor måtte lukke helt ned.

Derudover oplevede vi desværre nogle uforudsete problemer i programmet umiddelbart efter flytningen. Vi ved, at det påvirkede flere af vores brugere og vi beklager meget de gener, som problemerne medførte. Du kan læse mere om driften efter flytningen her.

Siden den 8. november har driften dog været stabil, og det skulle den gerne fortsætte med at være. Vi glæder os derfor til at give dig et mere driftssikkert e-conomic i 2019.