Søndag den 21. august vil vi opgradere vores hardware hos vores hosting-udbyder.

Det betyder, at e-conomic programmet vil være utilgængelig den 21. august fra kl. 00:01 til klokken 06:00.

Prisen
Bare rolig! At vi køber nyt og bedre udstyr, kommer ikke til at koste dig en krone.

6 timers nedetid er dog prisen for at vi kan foretage opgraderingen. Og det synes vi er en fornuftig pris at betale, når man ser på hvad du får for nedetiden. Vi håber at undgå, at det bliver til gene for dig ved at informere dig i god tid.

server

6 timers nedetid søndag d. 21. august

Formålet med opgraderingen er at gøre det udstyr, e-conomic kører på nu, endnu smartere. Samtidig opgraderer vi også vores båndbredde. Vi er ret stolte af den sikkerhed, der i forvejen er indbygget i e-conomic. Du kan læse mere om sikkerheden her. Men nu lægger vi lige en ekstra funktionalitet til.

Hvad betyder det så?
Opgraderingen skal sikre, at hvis internetforbindelsen ryger i et af de datacentre e-conomic ligger i, så bliver der automatisk skiftet over på en backup-forbindelse. I dag foregår den proces ved, at en tekniker må lave skiftet ved at pille ved nogle ledninger.

Selv teknikere er jo også kun mennesker. De kan ligesom os andre også sidde fast i snestorme, trafik eller lignende. Det betyder at der kan gå noget tid, før de kan nå frem til datacenteret og skifte til backup-forbindelsen, hvis uheldet skulle være ude. Derfor synes vi, at det er nødvendigt at foretage opgraderingen.

Når opgraderingen er foretaget, skal vi lige have testet at alt virker som det skal, inden vi igen lukker op for adgangen til e-conomic.

Vi opdaterer som sædvanligt bloggen med information før, under og efter nedetiden, så du ikke er i tvivl om, hvad status er og hvornår du igen kan logge på.