Vi glæder os til at deltage i dette års Digitaliseringsdag d. 13. september i Odense Congress Center. Det er Danmarks største konference om digitalisering for revisionshuse og bogføringsvirksomheder, hvor du kan høre os på Sponsor-scenen kl. 10.15. Du kan også finde os i stand B11 hele dagen, hvor vi og vores lager-eksperter står klar til en snak.

Lagerstyring i fokus

Den digitale transformation er kommet for at blive, og kravene til digitale forretningssystemer er højere end nogensinde. Derfor har vi i år valgt at sætte fokus på fremtidens lagerløsning. Vi dykker ned i tidens tendenser og belyser de krav, der stilles til fremtidens lagersystemer. 

Vi taler om de afgørende behov, som lagersystemer skal kunne opfylde i fremtiden, og dykker ned i de seneste tendenser. Samtidig løfter vi sløret for, hvordan vi har fremtidssikret vores egen lagerløsning.

Er du nysgerrig? Så besøg os ved standplads B11, hvor vi står klar hele dagen til en snak om, hvordan vores produkter kan hjælpe dine kunder igennem den digitale transformation.

Digitaliseringsdagen 2023 er det perfekte mødested for alle, der ønsker at følge med i den digitale udvikling. Her kan du blive klogere på den digitale transformation, interne optimeringsmuligheder og de nyeste løsninger. Du kan også møde det førende felt af digitaliseringseksperter. 

Mød vores produktspecialister, Thomas Pedersen og Christian Mark, på Sponsor-scenen kl. 10.15-10.30 eller ved standplads B11. Sammen skaber vi fremtiden!

Læs mere om Digitaliseringsdagen og tilmeld dig her