Fælles arrangementer: workshops, seminarer, præsentationer, roadshows, messer osv.

e-conomic har mange års erfaring med afholdelse af forskellige arrangementer.  Enten for vores eksisterende og kommende kunder, hvor op mod 2.000 deltager i en af vores mange præsentationer rundt om i landet, eller i fællesskab med administratorer (revisorer og bogholdere) og andre samarbejdspartnere.

Tidligere arrangementer
For bare at nævne et par stykker, så var vi bl.a., tilbage i 2004/2005, på turné med Danløn rundt om i landet. Og det sjove er, at vi stadig møder kunder, som kan huske det og taler om det.

Vi har været på messer sammen med blandt andet AutoMester og Ibistic, for at sætte fokus på vores integrationsløsninger.

Vi har været på besøg på kontorer hos bl.a. PwC og KPMG, for at fortælle deres medarbejdere om de mange fordele der er ved e-conomic. Fordele som ikke kun er til gavn for deres kunder, men også for dem selv.

Arrangementer lige nu
Udover vores egne præsentationer, som kører året rundt, er vi lige nu i fællesskab med FFB (Foreningen Freelance Bogholdere) ved at afholde forårs arrangementer fire steder i landet, hvor både FFB’s egne medlemmer og vores administratorer kan deltage.

Selvom arrangementerne endnu ikke er afsluttede, kan vi allerede nu konstatere, at det er og bliver en succes for både FFB og e-conomic. Ved arrangementerne får vi bl.a. lejlighed til at vise FFB’s medlemmer nogle af de mange funktioner, som netop er udviklet i e-conomic til administratorer, og FFB får mulighed for at fortælle vores administratorer om deres forening og arbejde, tilbud og muligheder. Vi havde regnet med, at ca. 100 selvstændige bogholdere ville tilmelde sig, men vi ender med mere en 150 deltagere. Derfor har vi oprettet et ekstra arrangement for at få plads til alle.

Kommende arrangementer
Til efteråret planlægger vi, bl.a. sammen med Multidata, at lave fælles arrangementer rundt omkring i hele landet. Her vil kunder fra begge firmaer blive inviteret, og naturligvis også kommende potentielle kunder til begge systemer.

Har du en idé til et arrangement som du synes, at vi skal holde i fællesskab, så kontakt enten mig (rmn@e-conomic.com) eller vores Landechef Tejn Nielsen (tvn@e-conomic.com), og lad os sammen skabe større succes.