e-conomic deltog igen i år på Iværk&Vækst2010.
Vi har nydt et par dejlige og travle dage i Forum med masser af gæster på vores stand.

Gæsterne ved vores stand bestod af mange eksisterende kunder, der ville sige tak for et godt program. Nogle havde brug for support, nogle kom med lidt ris og andre med ønsker til fremtiden. Den anden bestanddel af vores gæster var iværksættere, som havde spørgsmål til e-conomic som de gerne ville have afklaret inden de tegnede en aftale, og de gik alle fra e-conomic standen med ordene ”Vi tegner en aftale hos jer”.

e-conomic i Forum

Her er det Steffen fra vores supportteam,
der snakker med en besøgende ved vores stand

Kunder er vilde med hjælpevideoer
Der var en sjov oplevelse, da en tidligere bruger af et andet økonomiprogram, kom og fortalte os, at han havde fravalgt sit forhenværende regnskabsprogram i sit nye firma til fordel for e-conomic, på baggrund af vores e-copedia (e-conomic hjælp). På e-copedia opdagede han, at vores hjælp indeholder videoer som lige tog ham det skridt nærmere selvhjælp, som han havde brug for 😉

I alt var der 4365 besøgende, og ud af de 136 udstillere, er jeg helt sikker på, at vi havde flest besøgende.

e-conomic i Forum

Vores flinke supportere, der glæder sig til
at møde eksisterende og nye kunder

e-conomic – anywhere, anytime
Da vi var rigtig mange fra e-conomic Danmark (salg og support), der deltog på standen, havde vi valgt udelukkende at yde mailsupport om fredagen og lørdagen. Der kom en del supportmail ind til os som vores stand-personale svarede løbende på fra messen af.

Vi opdaterede Facebook og Twitter løbende, så man hele tiden kunne følge os på standen i Forum. e-conomic – hvor som helst, når som helst.

e-conomic iPhone app
Et af de helt store hit, foruden e-conomic applikationen, var lanceringen af vores nye iphone app, som vil gøre de muligt at oprette og fakturere kunder direkte fra telefonen, denne app vil blive offentligt frigivet i løbet af september 2010.

e-conomic iPhone applikation
Måske har du allerede prøvet vores beta-version.
Men nu kommer vores forbedrede Iphone applikation snart!

Tak for en dejlig messe!
En stor tak til alle vores gæster på standen, både eksisterende og kommende kunder, der gjorde messen til en rigtig positiv oplevelse.