I e-conomic går vi ind for effektivitet og simple arbejdsgange. Du har måske hørt/set/læst om vores nyeste favorit-funktion: QuickSearch. Med den kan du sende musen på pension og holde fingrene på tastaturet.

Din mus er ikke det eneste, du kan sende på pension. Du kan faktisk også vinke farvel til din gamle lommeregner. Vi har nemlig introduceret en regnefunktion, som du kender det fra fx Excel, så du kan lave udregninger direkte i beløbsfeltet i kassekladden.

Forestil dig, at du har været på en ordentlig shoppetur og handlet ind til din virksomhed. Derefter skal regningerne opdeles på forskellige konti i din kontoplan. Skal nogen af beløbene lægges sammen eller tillægges moms, kan du nu lave regnestykket direkte i beløbsfeltet – og altså tage afsked med din gamle lommeregner.

Regnefunktionen startede i vores administratorværktøj Superkladden, men kløgtige Kim (dem har vi nogle stykker af) tænkte ”Det skal vi da også ha’ i kassekladden!” Så det fik vi.

Siden da har vi fået ønsket nogle gangevores forum om at udbrede funktionen til flere steder i programmet – så det gjorde vi. Så nu kan du også lave udregninger i fordelingsskabelonen plus i antal, rabatter og enhedspriser, når du laver tilbud, ordrer og fakturaer.

Desuden har vi også tilføjet muligheden for at lave udregningen ved at bruge + tegnet og ikke kun = tegnet, som det var, da vi først lancerede funktionen.

Prøv regnefunktionen af med det sammen, og se om ikke du er enig med kløgtige Kim og os andre – at det er en drøn-smart funktion. Og så kan du holde fingrene på tastaturet.