et billede der illustrerer et møde mellem bogholder og revisor og kunden, som taler om aiia bankintegrationen

Vi har lyttet til jeres ønsker

Bankintegrationen gennem Aiia er blevet opdateret med nye funktioner, som både gør din arbejdsgang som bogholder og revisor endnu nemmere og giver dig et mere effektivt samarbejde med dine kunder. 

Som administrator i e-conomic kan du nemlig, som noget helt nyt, bruge den samme e-mailadresse til at sætte bankintegrationen gennem Aiia op på flere aftaler hos dine kunder. Og så kan du dertil også forny bankforbindelsen på vegne af dine kunder. Læs mere om det i dette indlæg.

Opsætning af bankintegrationen gennem Aiia

Du kan nu bruge den samme e-mailadresse til at opsætte bankintegrationen gennem Aiia på flere aftaler. Det betyder, at du ikke længere skal vælge hvilken kundes aftale du har opsat bankintegrationen på eller oprette flere e-mailadresser, for at kunne opsætte på alle dine kunders aftaler.

Forny bankforbindelsen på vegne af dine kunder

Og det er ikke det eneste. For nu kan du også fornye bankforbindelsen hver 90. dag på vegne af dine kunder på få minutter. På den måde er det helt op til dig, om du selv vil fornye bankforbindelsen eller bede din kunde om at forny forbindelsen. Det er derfor blevet meget lettere og hurtigere at fornye forbindelsen.

Det kræver blot, at man som administrator har kigge-adgang til kundens bank.

Bankintegrationen gennem Aiia

Med en bankintegration gennem Aiia kan din kundes bankposteringer blive overført automatisk til e-conomic flere gange i døgnet. Og du kan se, hvornår dataen senest er blevet opdateret. Funktionen Bankintegration er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret. 

Du skal have kigge-adgang til din kundes bank for at kunne sætte bankintegrationen gennem Aiia op på din kundes aftale og for at kunne forny bankforbindelsen på vegne af din kunde.

 Læs mere om bankintegrationen gennem Aiia

Har du spørgsmål eller input?

Hvis du har spørgsmål eller feedback i forbindelse med opdateringen af bankintegrationen gennem Aiia, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores Administrator-support på 78 79 19 59 eller din kontaktperson hos e-conomic.

Kontakt Administrator-supporten