Vi kender det alle sammen – det kan være rigtig frustrerende at skulle bruge unødig tid på at finde frem til bestemte posteringer i dine rapporter og lister. Med ny e-conomic er der blevet sat fokus på brugeroplevelsen, og derfor er der blevet skabt nye ikoner til dig, som gør det meget lettere for dig at adskille de forskellige typer af posteringer fra hinanden.

På den måde får du et nemt og hurtigt overblik, der gør dig stand til at finde frem til de posteringer, som du søger – helt uden frustrationer og tidspild!
postering

Tydelig kategorisering optimerer dit workflow

Tidligere var de forskellige posteringstyper illustreret ved en række ikoner, som kunne have en tendens til at minde en anelse om hinanden. For at gøre det mere tydeligt og intuitivt er disse ikoner erstattet af nye, der forhåbentlig lettere for dig hurtigt bl.a. at gennemskue hvilke posteringer, der er en debitorindbetaling, og hvornår der er tale om en debitorfaktura. Dermed burde det lette din gang i regnskabssystemet.

 

Fra nu af skal du se efter:

  • Grønne ikoner med billede af en person, når du skal finde kundeposteringer – fx kundefakturaer og kundeindbetalinger
  • Orange ikoner med billede af en lastbil, når du leder efter leverandørposteringer – fx leverandørfakturaer og leverandørbetalinger
  • Blå ikoner med billede af en faktura og mønter, når du søger andre posteringer – fx finansbilag og systemposteringer

 

Er du endnu ikke skiftet over til ny e-conomic?
Så kan du nå det allerede i dag!

Denne video guider dig til, hvordan du nemt og enkelt bliver flyttet over på det nye design! Har du spørgsmål til regnskabsprogrammets nye design, så kan du læse alt om det her og endda få en guidet tur, så du kan opleve alle de nye forbedringer.

Og du er selvfølgelig altid velkommen til ringe til vores support på 88 20 48 4088 20 48 40 eller sende os en mail på info@e-conomic.dk – så hjælper vi dig videre.