Erhvervsbladet.dk bragte i går, torsdag den 6. maj, en artikel omkring hvordan online bogføring vækster kraftigt især blandt små og mellemstore virksomheder. PricewaterhouseCoopers i Esbjerg fortæller, at de har oplevet en vækst i brugen af online bogføringsløsninger blandt SMV’er, på 40 procent gennem de sidste to år.

En stor del af disse kunder anvender e-conomic:

”80 procent af Esbjerg-kontorets kunder er små og mellemstore virksomheder, og heraf anvender 50 procent onlinesystemet e-conomic.”

Grundene til at online bogføringsprogrammer er så populære er mange, men de mest iøjnefaldende fordele er at virksomhederne sparer penge på opsætning, drift og vedligeholdelse af et regnskabssystem, at tage backup, samt at både virksomhed og administrator kan tilgå regnskabet hvor- og når som helst.

Direktør i Trade-Line, Ole S. Hansen udtaler til erhvervsbladet.dk:

”- Vi skiftede til online-systemet e-conomic for fem år siden, fordi vi havde indbrud og alle computere forsvandt. Hele vores regnskabsløsning forsvandt fra den ene dag til den anden, og det ønskede jeg ikke at opleve igen. Nu har vi altid en backup. Samtidig rejser jeg meget, så at få en online-løsning med lagerstyringsmodul var derfor helt oplagt for os. Jeg har adgang til vores regnskabstal og ikke mindst vores varelager, uanset om jeg er i Vietnam eller på kontoret i Vestjylland og kan altid udregne en kostpris på stedet, siger Ole S. Hansen, adm. direktør i Trade-Line”

Læs hele artiklen på erhvervsbladet.dk her

Den slags historier elsker vi her hos e-conomic, da det er et eksempel på netop det vi gerne vil opnå. Vi vil gerne gøre en forskel og gøre regnskab og bogholderi – online, nemt og sikkert.

Hav en rigtig god weekend