”Det stille vand, den dybe grund”, siger man om mennesker, der ikke gør så meget stads af sig udadtil, men som alligevel rummer en masse skjulte talenter. Det samme kan man være fristet til at sige om den lille, orange knap i ny e-conomics øverste højre hjørne.

indstillinger

Den orange knap med tandhjulet er den nye knap til Indstillinger, som sidder lidt afsides, men alligevel lyser op som et lille fyrtårn og viser dig vejen til de mange indstillingsmuligheder, som applikationen har. Umiddelbart en lille – men meget nyttig – nyhed i programmet i en travl hverdag, hvor du sjældent har tid til at lede efter tingene. Den er let at få øje på og er tilgængelig, uanset hvor du befinder dig i applikationen. Og så har vi samlet alle indstillinger ét sted, så du ikke behøver at klikke dig rundt i forskellige menuer for at indstille e-conomic. Lidt samme tankegang, som du kender fra Windows Kontrolpanel eller Macs Systemindstillinger.

Sådan var det ikke i “gamle” dage, hvor indstillingerne lå sammen med de andre faner og var lidt svær at få øje på.

 

indstillinger-old

 

Hvad gemmer der sig så bag denne lille orange knap med tandhjulet?

Som du ser på det øverste billede her på siden, folder der sig en dropdrown-menu ud med fem punkter ud, når du klikker på den orange knap. De fem menupunkter er:  Alle indstillinger, Mine indstillinger, Tilføj logo, Slet logo og Log af.

Alle indstillinger rummer indstillinger vedrørende regnskabet,  herunder stamoplysninger, standardopsætning, kontoplan, leverandør-, kunde- og varegrupper osv. Mine indstillinger handler mere om indstillinger for dig som bruger. Her kan du bl.a. indtaste og ændre din adgangskode. Under indstillinger-knappen har vi også anbragt muligheden for at oploade eller slette dit logo, som herefter anvendes på dine fakturaer og andre bilag. Endelig er det her, du logger af, når du er færdig med at bruge e-conomic.

 

Hvad er udbyttet af den nye knap?

Den nye knap til indstillinger er et led af de mange bestræbelser, vores udviklere og designere har gjort for at gøre systemet så brugervenligt og overskueligt som muligt. Og i din dagligdag vil du opdage, at du slipper for at lede efter tingene, hvilket sparer dig tid og frustrationer.

Hvis du ikke allerede er skiftet til ny e-conomic, kan du se her, hvordan du skifter med det samme.