I e-conomic har vi i den seneste tid fokuseret på at øge sikkerheden omkring vores bankintegration, for at give vores kunder de bedste forudsætninger for et godt samarbejde mellem virksomhedsejer og revisor eller bogholder. Når du har lavet en bankintegration til e-conomic, bliver bankposterne automatisk importeret til bankafstemningen, så der altid ligger opdaterede tal klar til revisor eller bogholderen. På den måde sparer begge tid på tastearbejdet, får et bedre samarbejde og nemmere bogføringsarbejde.

Vores GTM Manager Anna Carlquist, giver i dette blogindlæg lidt uddybbende ord omkring den øgede fokus på bankintegration.

Hvorfor har vi haft øget fokus på bankintegrationen i e-conomic i den seneste tid?

I slutningen af sidste år opdagede vi problemer med vores integration til Aiia. Det medførte, at nogle af vores kunder oplevede duplikerede transaktioner, når de hentede deres bankdata. Det var selvfølgelig et stort problem, som var nødt til at blive løst hurtigst muligt. Derfor har vi haft fuldt fokus på at skabe en løsning, så vores kunder kunne bruge bankintegration optimalt igen.

Hvilke hovedfokusområder har vi haft for bankintegationen?

Vi valgte at fokusere på tre ting i forhold til Smart Bank og bankintegrationen. Det første var at fikse problemerne, som påvirkede nogle af vores kunder. Vores andet fokus var at bygge en logik, som kunne sikre, at den samme problematik ikke ville kunne opstå igen. Det tredje fokus har været at sikre en endnu bedre brugeroplevelse, ved at give kunderne en mere transparent bankintegration med mulighed for at genhente data og synkronisere direkte med banken ved et enkelt klik.

Dette fik vores utroligt dygtige udviklerteam, i samarbejde med Aiia, udviklet. Og i januar kunne vi endelig konstatere, at en periode med hårdt og intenst arbejde havde betalt sig. Bankintegrationen er nu mere stabil end nogensinde før, og vores kunder kan føle sig trygge ved at bruge produktet igen.

Hvad er de største fordele ved bankintegrationen?

Udover at du kan afstemme dit regnskab med et enkelt klik, såfremt bankposterne ligger klar, gør bankintegrationen det meget nemmere for vores kunder at være up-to-date med regnskabet.

Bankintegrationen er en del af vores Plus pakke i e-conomic.