Nede på hjørnet – et par hundrede meter fra min hoveddør – ligger Hr. Frø. Det er en fantastisk butik. En lille marskandiser fuld af smukke genbrugsmøbler og nipsting. Der er bare ét problem: Han har næsten kun åbent, når jeg er på arbejde. Og jeg har tit ønsket mig, at han havde en webshop, så jeg rigtig kunne gå shop amok.

Måske er det en følelse, som dine egne kunder kan nikke genkendende til. Hvis du altså selv har en butik, som minder om Hr. Frø. En af den slags butikker, hvor du for det meste selv står bag kassen, hvor du genkender flere af kunderne og har helt styr på, hvad der står på hylderne og hvorfor. Derfor kunne en webshop måske endda øge dit salg en del. Hvem ved?

Med en webshop kan din butik nemlig holde åbent døgnet rundt med minimalt besvær. Du kan give dine kunder en fed oplevelse og ekstra god mulighed for at lure på dine varer og shoppe, når selve butikken ellers har lukket. Og så behøver det ikke engang være besværligt at starte og drive en webshop ved siden af din fysiske butik. I hvert fald ikke, hvis du allerede bruger e-conomic til at holde styr på regnskabet.

Nu kan du nemlig få en lækker Webshop-løsning, som både er supernem at sætte op, let at bruge og som taler sammen med dit regnskabsprogram. Løsningen hedder e-conomic Webshop, og med dén får din virksomhed et genkendeligt og professionelt ansigt på nettet, så dine kunder nemt kan finde dig og handle i din butik, døgnet rundt.

Webshop og regnskab ét sted – helt enkelt
Noget af det fedeste ved Webshop er, at modulet er integreret med dit e-conomic regnskabsprogram. Det betyder ganske enkelt, at du kun behøver at oprette og redigere dine priser, varer og kunder ét sted – enten i dit regnskabsprogram eller i din webshop – så bliver de automatisk opdateret begge steder. Samtidig skal du kun logge på ét sted for at få adgang til både regnskab og webshop. Dét sparer dig for en masse tid og gør det nemt for dig at holde hånd i hanke med din nye, digitale forretning.

For at få Webshop, skal du bare tilvælge modulet i din e-conomic-aftale. Det koster 179 kr. om måneden, men hvis du tilvælger modulet nu, får du det gratis frem til d. 30. april. Så har du god tid til at se, om det er noget for dig.

Når du har tilvalgt modulet, skal din webshop blot sættes op. Dét gør du nemt med opsætningsguiden, der hjælper dig igennem nogle få trin og leder dig videre til det rigtig sjove – nemlig designet. Med de forskellige, simple designskabeloner, er det heller ingen sag at lavet et flot webshop design, der passer til netop din virksomhed. Og når designet først er på plads, er du allerede flyvende og klar til at sælge dine varer online – helt uden professionel hjælp.

Skulle du alligevel få brug for en hjælpende hånd til at finde hoved og hale i modulet, så står vi selvfølgelig også klar til at give dig kyndig vejledning. Her får du 4 links, der kan være gode at starte på:

Ellers håber jeg bare, at du har fået lidt blod på tanden og lyst til at starte din egen webshop. Næste gang jeg får muligheden, vil jeg i hvert fald foreslå den kære Hr. Frø at sælge sine varer online. Så kan jeg nemlig sidde i min sofa, med kaffekoppen i hånden og shoppe løs. Og hvis du selv kaster dig ud i dit eget webshop eventyr, så kan dine kunder måske gøre det samme inden længe.