julegodter

Julen sig nærmer og trods det manglende decembervejr, er vi her på kontoret kommet i julehumør med brunkager, grantræ og nisser. Og da julen er gavernes fest, har vi samlet en række e-conomic-godter til dig. Nogle af dem er nye, andre har vi haft på hylderne længe, men de er alle værd at tage et kig på.

** Gave nr. 1: Få Indscanning og/eller Projektstyring gratis i 3 måneder **

Har du overvejet at udvide dit regnskab med enten tillægsmodulet Projektstyring eller Indscanning, så er dette en god mulighed for at prøve det af – helt gratis.

Indscanning: Sparer dig for krøllede bilag, der altid er væk, når du vil bogføre dem. I stedet tager du bare billeder af dine kvitteringer og overfører dem til e-conomic, så ligger de klar til dig, når du igen logger på e-conomic. Normalpris: 49 kr/md.

Projektstyring: Den nemme vej til overblikket over firmaets projekter, hvor medarbejdere kan registrere tid på de enkelte sager. Når et projekt afsluttes, er det nemt at fakturere kunden ud fra jeres tidsforbrug. Normalpris: 149 kr/md.

For at få et eller begge moduler gratis frem til 1. april 2016, skal du aktivere modulet i dit e-conomic-regnskab senest d. 16. december. (Klik på det orange tandhjul > ’Alle indstillinger’ > ’Abonnement’ og aktiver det ønskede modul).

** Gave nr. 2: iPhone-app **

Vi har en iPhone-app, der er helt gratis at hente og bruge. Brug den til at fakturere, når du står sammen med en kunde, oprette nye varer og kunder, når du er væk fra kontoret og gennemse dine fakturaer.

Hvis du har tillægsmodulet Indscanning, kan du også bruge til at gemme dine kvitteringer i e-conomic.

Du kan hente appen her. Bruger du Android, må du vente lidt endnu, men Android-appen er lige på trapperne.

** Gave nr. 3: Online kurser i årsafslutning **

Vil du gerne have en hånd med at afslutte dit regnskab for 2015, så du kan starte 2016 op med manér? Så har vi en række online kurser i januar, februar og marts som du allerede nu kan tilmelde dig. Det er gratis at deltage og du kan stille spørgsmål undervejs via chatten.

Tilmeld dig online kursus her.

** Gave nr. 4: Få 3 måneders integration med SuperOffice CRM **

Vores app-partner SuperOffice har også fundet julesækken frem og tilbyder 3 måneders gratis adgang til deres CRM-system, der er integreret med e-conomic. Så vil du starte det nye år med at booste dine kunderelationer, lave bedre opfølgning og få overblik over dine kunder, så slå til nu (eller senest d. 16. december, hvor tilbuddet udløber).

Få 3 måneders gratis SuperOffice her.

** Gave nr. 5: Få 3 måneder med Wallmob Onestore kassesystem **

Wallmob Onestore har også et særligt december-tilbud til e-conomic-kunder. Du får 90 dages fri brug af deres kassesystem. Systemet kører på iPads, er nemt at bruge og synkroniserer dagens salg, varer og ordrer med e-conomic. Der er masser af tid at spare med denne integration, du skal bare tilmelde dig senest d. 16. december.

Du kan prøve Wallmobs tilbud her.

klejner

Det var alt, hvad der var i julesækken i denne omgang. Jeg håber, at der var noget, der kunne bruges og ellers er du altid velkommen til at komme forbi til kaffe og julekager.