ring

e-conomic har igennem de sidste 12 år udviklet sig til at være en attraktiv dame. Flere beundrere har tidligere gjort et forsøg på at charme sig ind, men først nu er det helt rigtige parti fundet. Det blev intet mindre end engelskbaserede HgCapital, som var så heldig at gøre e-conomic til en del af deres organisation. Og der er i den grad grund til at fejre den lykkelige forening, som fandt sted i juli 2013, for det kommer til at sætte endnu mere gang i udviklingen og ikke mindst skabe mange flere arbejdspladser på hovedkontoret i København.

HgCapital har stort set samme alder som e-conomic og har i løbet af de sidste mange år skabt sig en masse erfaring inden for investering i software-virksomheder og har investeringer flere steder i Europa – UK, Tyskland og Norden. Det betyder, at HgCapital i den grad har kompetencerne, der skal til, for at sikre, at e-conomic når det mål, som fra starten af har været virksomheden ambition: At blive verdens bedste udbyder af regnskabsprogrammer. e-conomic kommer med andre ord ikke til at ændre fokus som resultat af ændringen af den ægteskabelige status – nu kommer udviklingen blot til at accelerere.

Et perfekt match

Det er ikke en hvilken som helst bejler, som e-conomic ville have takket ja til. Og valget af HgCapital er heller ikke alene baseret på økonomi, men i stedet på det faktum, at HgCapital gør det muligt for e-conomic at fortsætte den positive udvikling, som virksomheden siden start har gennemgået. Ægteskabet åbner op for at skabe en række synergieffekter, som vil komme e-conomics brugere og samarbejdspartnere til gode, når der fremadrettet udvikles løsninger.

”Eftersom vores nye ejer er en veletableret spiller på det europæiske marked indenfor software til regnskab og revision, åbnes der nye muligheder og rum for vores udvikling. Det vil betyde, at vi med stor sikkerhed kommer til at kunne tilbyde endnu stærkere løsninger til vores brugere og samarbejdspartnere samt skabe endnu flere arbejdspladser, end vi allerede gør i forvejen”, siger Torben Frigaard Rasmussen, adm. direktør i e-conomic.

Ingen kolde fødder

Det er dog langt fra kun e-conomic, der er tilfredse med partnervalget. Hos HgCapital har de været imponeret over, at e-conomic har formået at blive markedsleder i en så hurtigvoksende sektor, som online regnskabsprogrammer til små og mellemstore virksomheder er. Derfor er HgCapital også klar til at bakke op om sin nye ægtefælle for at sikre, at e-conomics ambitioner bliver opfyldt.

We believe e-conomic has the potential to be a true champion in this sector globally and will work closely with e-conomic to deliver this potential.   We intend to create significant new jobs at e-conomic both in Denmark and several other European countries”, fortæller adm. direktør for HgCapital, Nic Humphries.

Skål for en lykkebringende fremtid – det er vi ikke i tvivl om, at det bliver!

Vil du være med til at fortsætte eventyret?
Så tjek vores mange jobopslag med det samme!

Læs også pressemeddelelsen omkring opkøbet af e-conomic