Forestil dig dette: Du ligger på stranden med sand mellem tæerne og indånder den rensende havluft, men du kan slet ikke nyde øjeblikket, fordi regnskabet kører rundt i dit hoved. For at undgå den slags situation, får du her tre tips til, hvordan du kan navigere mere effektivt i e-conomic. Disse tips kan hjælpe dig med at få ordnet det sidste arbejde lidt hurtigere, så du kan holde ferie med god samvittighed.

Klar til ferie del 3.jpg

  • Slip for at lede med ”hurtige links”: Denne lille godbid er enkelt forklaret, en kobling til en genvej. Hurtige links favoriserer de faner og menuvalg, du bruger oftest på nøjagtig samme måde, som du selv gør, når du bogmærker hjemmesider. Under ”alle indstillinger” > ” abonnement” > ”bruger” finder du ”pil-ikonet”, som giver dig adgang til ”hurtige links”. Klik på ikonet og sæt hak ud for de faner og menuer, du ønsker at oprette hurtige links til. Nu kan du se dine valg i menuen til venstre og behøver aldrig at lede med lys og lygte igen.

hurtiglinknynyny

  • Spar tid med navigering i lister: Funktionen gør det muligt at finde præcis hvad du leder efter, når du er inde på hvilken som helst liste (vare-, kunde-, leverandørliste o.lign.) i e-conomic. For at fjerne indholdet i søgefeltet og tilbagestille søgningen, klikker du ganske enkelt på ”Esc”-knappen. Samtidig kan du også navigere frem og tilbage mellem listesiderne ved at bruge piletasterne: ”Pil ned” går til næste side, ”pil op” går til forrige side, ”pil til venstre” går til den første side og ”pil til højre” går til den sidste side.
  • Søg dig frem med QuickSearch: Med QuickSearch-funktionen kan du trykke på punktum på dit tastatur for at finde alle menuer i e-conomic og foretage handlinger i menuerne. Skriv det du ønsker at finde i søgebjælken, vælg din ønskede handling og klik enter. Skal du f.eks. oprette en ny faktura, behøver du kun klikke på tastaturet to gange, når du står på ”hjem”-fanen; punktum og enter. For hvem har egentlig besluttet, at det skal tage længere end 30 sekunder, at lave og sende en faktura? Se vores video-guide, der demonstrerer hvor nemt det er.

Jeg håber disse tip kan hjælpe dig med at navigere mere effektivt i e-conomic, så du kan blive hurtigere færdig med dit arbejde inden du tager på ferie. Mangler du flere tips, har vi masser på bloggen.

Dette var det sidste indlæg i ”klar til ferie”-delen af vores sommerserie. De næste uger giver vi dig en række tips til, hvordan du kan nyde ferien uden at bekymre dig om regnskabet og hvordan e-conomic gør det muligt for dig, at være mobil på mens du er på ferie.