Har du nogensinde oplevet ikke at modtage en betaling fra en kunde, så du står tilbage med et tab eller et salg, som aldrig gik igennem? Den situation kan den nye app fra Bisnode hjælpe dig med at undgå.

Med den nye Bisnode Decide-app til e-conomic har du altid adgang til opdateret virksomhedsdata på dine kunder, leverandører, samarbejdspartnere, konkurrenter og potentielle kunder. Samtidigt kan du hurtigt få en indikation af dine kunders betalingsevne, så du kan afgøre om du skal give kredit eller ej. Og du kan tjekke det hele inde fra din e-conomic-aftale.

Bisnode app til e-conomic regnskabsprogram

Ved at kontrollere dine kunders eller leverandørers kreditinformation, sikrer du dig, at du har de bedst mulige oplysninger, når det kommer til at minimere risici, øge salg og tage bedre beslutninger. Når du har virksomhedsinformationer på dine kunder og leverandører ved hånden, kan du hurtigt vurdere deres risikoprofil og dermed undgå tab.

Prøv Bisnode Decide gratis i 14 dage

Vil du selv have syn for sagen og opleve, hvad Bisnode Decide-integrationen kan gøre for din forretning, kan du prøve den af gratis i 14 dage. Hvis du beslutter dig for at fortsætte med Bisnode Decide efter prøveperioden, koster integrationen herefter kr. 149 ekskl. moms pr. måned.

For at få Bisnode Decide med ind i din e-conomic-aftale skal du ind i ‘Alle indstillinger’ og finde ‘Udvidelser’ i venstremenuen. Herunder finder du punktet ‘Ekstra faneblade’, hvor du opretter et nyt og indsætter https://bisnode.e-conomic-app.com i URL-feltet. Ganske enkelt.

Prøv appen af – vi håber, du vil synes om den.

 

Kort om Bisnode

Bisnode er Europas største udbyder af kredit- og forretningsinformation på virksomheder. De tilbyder kredit-, marketing- og erhvervsinformation, som hjælper over 200.000 virksomheder med at minimere risici, maksimere salg og frem for alt tage bedre beslutninger. Bisnode findes i 17 europæiske lande og har omkring 3.000 ansatte.