Din webshop kan nemt blive en strygende forretning, der vrimler med kunder. En sand guldgås, som indkasserer ordrer på stribe. Men der er et par ting, der skal gå op i en højere enhed først: Din webshop skal være brugervenlig, nem at finde og have et lækkert design. Og så er det vigtigt, at du tilbyder dine webshop kunder gode betalingsmuligheder.  For hvis det ikke er nemt for dine kunder at betale, så smutter de lynhurtigt over til en af dine konkurrenter.

Fleksible og sikre betalingsmuligheder er alfa og omega for din webshops succes. Derfor har vi lavet en eksklusiv aftale med DIBS, så du kan tilbyde dine kunder nem og sikker betaling på nettet. Og jo nemmere det er for dine kunder at betale, jo hurtigere får du også dine penge i hus.

Med en DIBS-betalingsaftale i din webshop kan du tilbyde dine kunder at betale direkte i din webshop, i stedet for at sende dem en faktura. Du kan også sende dine kunder en faktura med et betalingslink i bunden, så de nemt kan betale fakturaen med betalingskort. Eller du kan tilbyde en kombination af de to løsninger, så dine kunder selv kan vælge, hvordan de helst vil betale: Direkte i din webshop eller på faktura med betalingslink.

Dine fordele ved DIBS-betalingsaftalen
Fordelene ved en DIBS-betalingsaftale er mange. Du kan f.eks. tilbyde dine kunder en “Remember me”-funktion, så de kan gemme deres kortoplysninger og afslutte deres køb hurtigere. Det sikrer dig bedre fastholdelse af dine kunder, øgede indtægter og højere loyalitet og kundetilfredshed. Med DIBS i din webshop får du også:

  • Hurtig online betaling
  • Mere end 90 forskellige betalingsløsninger
  • DIBS Flexwin betalingsvindue, som du selv kan style
  • Mulighed for Instant capture – automatisk trækning af penge
  • Mulighed for abonnementsbetaling

Kom i gang med det samme
Som e-conomic kunde er det supernemt at få en fordelagtig DIBS-betalingsløsning. Baseret på hvor mange transaktioner, du har om måneden, kan du vælge mellem 3 fordelagtige pakkeløsninger hos DIBS. Du sparer desuden 599 kr. på oprettelsesgebyret, uanset hvilken pakke, du vælger. Du kan læse mere om pakkeløsninger og komme i gang med DIBS her.

Er du brændt varm på idéen om at optimere din webshop og lave ordrer på stribe? Så har vi endnu mere inspiration til dig. Få f.eks. 6 tips til nemt at optimere din webshop eller 3 simple simple SEO-tips, som sikrer, at kunderne finder frem til netop din onlinebutik i den store internet-jungle.