I sidste uges blogindlæg skrev jeg om, hvordan du nemt og mobilt kan håndtere dine bilag med vores tillægsmodul Indscanning. I dette uges indlæg vil jeg fortælle dig om en integration til e-conomic, som kan hjælpe dig med at få overblik over din virksomheds projekter, mens du er på farten.

Der er sikkert en masse steder, ud over på kontoret, du gerne vil være i løbet af sommeren. Men mellem isspisningen og badeturene får du måske få behov for at tjekke op på din virksomheds projekter og registrere timer, varer eller andet. Måske opstår det behov endda netop som du ikke kan finde internetdækning på din telefon eller tablet.

Nyd din ferie del 2

Alt det er er der heldigvis råd for med den smarte Itempus-app. Intempus er nemlig en fuldt integreret applikation til dit e-conomic regnskabsprogram, som nemt giver dig overblik over din virksomheds projekter. Med appen kan du desuden registrere timer, varer, kilometer, gebyrer og lignende med din telefon. Og det kan du alt sammen gøre helt uden internetdækning.

Det kan du med Intempus
Ved at hente Intempus-appen til din smartphone, iPhone eller tablet, kan du nemt holde styr på din virksomheds projekter på farten. Du kan:

  • Oprette nye opgaver og projekter
  • Få et hurtigt overblik over tid brugt på projekter direkte på din telefon
  • Spare tid og penge på administrativt arbejde
  • Overføre alle data fra Intempus-appen direkte til dit e-conomic regnskabsprogram

Arbejd mere enkelt og mobilt med Intempus
Med Intempus slipper du for unødvendigt papirarbejde og sparer dermed masser af tid. Du kan nemt rapportere tilbage til kontoret med det samme og er altid sikker på at have adgang til den information du skal bruge, også når du er på ferie.

Med Intempus kan du altså slappe lidt mere af, når du er på ferie. Uanset om du er på seljtur i kattegat, vandring på den jyske hede eller ligger ved en pool i udlandet, kan du sagtens bruge appen, også selvom internetdækningen er sparsom.

Hent Intempus-appen til iPhone og iPad i App Store eller til Android i Google Play og få en gratis prøveperiode på 30 dage.