Nu er vi kommet til det sidste blogindlæg i ”nyd din ferie”-delen af vores sommerserie, hvor vi fokuserer på mobilitet. I dette indlæg vil jeg fortælle dig, hvordan du kan få adgang til dit regnskab når som helst og hvor som helst – helt gratis.

e-conomic har sin egen app til iPhone. Appen understøtter flere af de funktioner, du kender fra programmet, men i stedet for at presse hele regnskabet ind i én app, har vi i stedet fokuseret på at lave en enkelt og smart løsning med de funktioner, du kan have brug for på farten.

Nyd din ferie del 3

Hvilke muligheder for du med appen

  • Du kan sende fakturaer med det samme. Når du er ude hos en kunde, kan du sende ordrer og fakturaer på stedet. På den måde er opgaven stadig frisk i din erindring og fakturering ordnet, når du er tilbage på kontoret.
  • Du kan scanne bilag med din telefon. Har du købt en kop kaffe? Tag et billede af kvitteringen med det samme og send den til din e-conomic konto. Så slipper du for at dit handskerum flyder over med gamle kvitteringer, du lige skal huske at indberette
  • Du kan bevare overblikket uanset hvor du er. Få overblik over din virksomhed hvor som helst. Hvor meget har du faktureret? Hvad har du til gode? Og hvilke kunder har ikke overholdt betalingsfristen?

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Appen er gratis, men kræver at du har en eksisterende e-conomic-aftale
  • Scanningsfunktionen kræver at du har e-conomics tillægsmodul, indscanning
  • Det kan tage lidt tid før appen er synkroniseret, hvis din e-conomic-konto har store mængder fakturaer, kunder eller varer

Indtil videre findes e-conomic appen kun i App Store, men vi har ikke glemt vores Android brugere. Vi arbejder på at udvikle appen til Android og holder dig selvfølgelig opdateret. I mellem tiden kan du bruge appen, e-conomic expenses, som indeholder den samme scannings-funktion, som iPhone-appen. Denne kræver dog også tillægsmodulet, indscanning, i din e-conomic-aftale.

I næste uge starter vi på den sidste del af sommerserien, som handler om, hvordan du kommer bedst tilbage fra ferie.

God sommer!