I starten af måneden tog vi rundt i landet med bl.a. KPMG, for at fortælle om, hvordan man kan gøre sin økonomistyring smartere og billigere ved hjælp af cloud-løsninger. Arrangementerne var en stor succes med 280 deltagere – men vi ved, at endnu flere gerne ville deltage, så vi har stablet to ekstra arrangementer på benene i november.

gåhjemmøde-aarhus

Her får vi en snak med de cloud-interesserede i Aarhus

Kom og hør om cloud-løsningerne
Lige som sidste gang, vil der blive præsenteret 4 løsninger til mødet, der både alene og i samspil med hinanden, kan skabe værdi for din virksomhed:

Hør om tillægsmodulet Indscanning, hvor du kan gøre dine bilag elektroniske og tilknytte dem posteringer i e-conomic, så du altid kan finde dem frem.

Med KPMG e-faktura får du nemt alle dine leverandørfakturaer og finansbilag flyttet til skyerne, hvor informationerne bliver afløftet, godkendt og indlæst i e-conomic.

Lær om de tidsbesparende funktioner, der er inkluderet i Dataløn, fx automatisk lønkørsel, fravær & refusion samt integration til e-conomic.

Find ud af, hvordan din virksomhed får et gennemarbejdet budget med likviditetsoversigt, automatisk opfølgning og rapporter til ledelsen.

 

Tilmelding

De 2 arrangementer er fra kl. 16:30-19:00 og vil foregå:

D. 18. nov. – KPMG, Englandsgade 25, 5100 Odense C.
D. 21. nov. – KPMG, Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg

Det er gratis at deltage og vi sørger selvfølgelig for, at der er noget at drikke og spise.

Du skal bare tilmelde dig her.
Håber, at vi ses!