Vi introducerer et nyt abonnement, som i første omgang kun er relevant for kunder, der køber et e-conomic-abonnement fra 1. oktober og derefter.

Kort om det nye abonnement

Det nye abonnement, som hedder Start-up, koster 99 kr. om måneden, adskiller sig fra de eksisterende abonnementer på funktionalitet såvel som pris. Start-up-abonnementet henvender sig til den nystartede virksomhed og enkeltmandsvirksomheder, som kun behøver basale regnskabsfunktioner.

Det nye abonnement har en posteringsgrænse på 1.000 posteringer pr. regnskabsår. Desuden er enkelte funktioner ikke tilgængelige i Start-up-abonnementet, herunder tilbud, ordrer, EAN-fakturering (fakturering til det offentlige), bankafstemning, eksport af betalinger og overførsel af betalinger til banken.

Når virksomheden får behov for ovenstående funktioner, eller posteringsgrænsen overskrides, skal der opgraderes til enten et Small- eller Standard-abonnement.

For eksisterende kunder

For dig som er eksisterende kunde påregner vi – når vi har teknikken på plads til migrering – at tilbyde at skifte til Start-up efter årsskiftet. Et skift til Start-up-abonnementet er kun muligt, såfremt du har under 1.000 posteringer og ikke bruger eller vil bruge en eller flere af de udeladte funktioner. Vi skriver direkte til dig, når vi er klar til migreringen til Start-up.

Sådan ser Start-up-abonnementet ud ift. Small og Standard:

e-conomic-abonnementer og priser

Du kan se de nye priser på vores prisside fra den 1. oktober. Alle priser er eksklusiv moms.