En podcast, der forbereder dig til fremtidens regnskab


Tro, håb og kassekladde er e-conomics nye podcast, hvor du kan høre Mikkel og hans kollegaer Christian og Catrine tale om fremtidens regnskab sammen med forskellige inspirerende gæster. 

Alle tre arbejder til dagligt hos e-conomic, Mikkel som Produktspecialist, hvor han er ude og fortælle om, hvad e-conomic kan, Catrine som Sales manager, hvor hun hjælper vores bogholdere og revisorer med at optimere deres brug af e-conomic, og sidst men bestemt ikke mindst, Christian som er Product director og er med til at fremtidssikre og udvikle e-conomic programmet.  


Hvad kan du høre om i vores podcast?


Vi interviewer en række eksperter, og dykker ned i en forskellige, aktuelle emner sammen med dem inden for bl.a. bogføring, den nye bogføringslov og hvad fremtiden bringer. Vi taler med  alt fra e-conomics egen CEO, Lars Engbork, til revisorer og bogholdere, der deler ud af deres erfaring, viden og gode råd. Og så har vi haft besøg af fremtidsforsker Christian Bech, der giver sit bud på, hvordan fremtidens regnskab kan se ud. 

Vi udgiver et nyt afsnit hver onsdag, som du kan lytte med på. 

I denne uge udgav vi episoden, “Den digitale bogholder”, hvor du kan høre Randi, som til dagligt arbejder som bogholder, fortælle om, hvordan hun har gjort alle sine kunder klar til den nye bogføringslov. 


Vi vil så gerne høre fra digDu kan altid stille os spørgsmål eller række ud til værterne. Det kan du gøre ved at skrive til: blivdigital@visma.com.


Hvor kan jeg lytte til “Tro, håb og kassekladde”?


Du finder vores podcast alle de steder hvor du normalt lytter til dine podcasts. Vi har samlet en række links nedenfor, hvor du kan finde e-conomics “Tro, håb og kassekladde”.


Vi lyttes ved : )


Lyt til os på Spotify

Lyt til os på Apple Podcast

Lyt til os på Podimo