Udviklingen er non-stop, og som virksomhedsejer skal man i den grad være indstillet på hele tiden at holde sig opdateret. Både når det gælder produktudvikling, forretningsudvikling og ikke mindst kundeudvikling. Virksomheder opstartes, sælges, navne ændres og organisationsformer forandres. Det kan med andre ord være kompliceret at holde styr på alle dine kunder og leverandørers oplysninger. Og det kan give både rod og dobbelt arbejde, når fakturaer ikke kan betales pga. forkerte eller manglende oplysninger.

Spar tid – ny app holder dine oplysninger ajour
Med den nye integration til NN Markedsdata kan du som e-conomic-bruger nemt og hurtigt vedligeholde dine kunde- og leverandør oplysninger. Du slipper for at skulle indtaste informationerne manuelt, fordi du med få klik overfører disse direkte fra Navne & Numre Erhverv®.

Mangler du informationer om en kunde, som du sidder og er ved at fakturere, skal du heller ikke bruge alle dine ressourcer på at grave oplysningerne frem. Du kan nemlig helt enkelt slå en virksomhed op i Navne & Numre Erhvervs® database ved hjælp af app’en. Nemmere bliver det ikke! Og du får de nyeste og mest korrekte informationer.

 

 

Øg din viden og skab mere salg
Desuden er der med integrationen mulighed for at udvide dit kendskab til hvilke personer, der kan sikre ekstra salg i din virksomhed. App’en åbner nemlig op for at få viden om alle danske beslutningstagere, da du kan slå informationer om disse op i Navne & Numre Erhvervs® database. På den måde bliver det lettere at kontakte netop de personer, som er relevante for dig og din forretning, dermed undgår du at bruge dine ressourcer på aktiviteter, der ikke er potentiale i.

Har du allerede abonnement på Navne & Numre Erhverv®, kan du lse nøgletal og regnskaber på alle regnskabspligtige virksomheder. Denne økonomiske indsigt kan du bruge, når du planlægger dine forretningsstrategier, og informationerne kan ses direkte i dit e-conomic regnskabsprogram.

Sådan kommer du i gang

Vil du også sikre, at alle dine oplysninger altid opdateret? Så læs mere om app’en og kom let i gang. Integrationen til e-conomic koster 50 kr./md. ekskl. momsfor én bruger. Efter at integrationen er aktiveret vil du kunne finde adgangen til oplysningerne direkte i din e-conomic aftale.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores support på info@e-conomic.dk eller på 88 20 48 40.