Vi arbejder for et hurtigere og mere stabilt e-conomic

På grund af en større rekonstruktion af databasen, vil e-conomic periodisk være utilgængeligt hen over den næste uge. Det drejer sig om kortere perioder i nattetimerne. Yderligere har vi planlagt en længere periode mellem d. 1. og 2. april (helligdage), hvor systemet vil være nede i op til max. 20 timer (forhåbentlig mindre).

I vores løbende indsats for at forbedre den overordnede ydeevne i e-conomic, vil vi indlede en stor og betydningsfuld rekonstruktion af data over den næste uge. Sagt med andre ord, så flytter vi filer med kundedata til et hurtigere lagringsmedie (SAN), der er dedikeret til e-conomics filer.

Inddelingen af data til mindre datastørrelser på de enkelte diske vil sprede belastningen på vores system, hvilket vil resultere i en mere stabil ydeevne.


Perioder, hvor e-conomic vil være påvirket

De natlige vedligeholdelser vil blive foretaget d. 19.-23. marts mellem klokken 00:00 og 05:00.  Hvis du er logget ind i denne periode, vil du opleve, at en forespørgsel kan time out. Vi anbefaler derfor, at du undgår at logge på e-conomic i nattetimerne.

Performance-update_2

Det er en manuel proces at flytte databasens filer, hvilket kræver interaktion fra e-conomics database team alle nætter i denne uge.

Mellem d. 1. og 2. april forventer vi, at e-conomic vil være utilgængeligt fra kl. 22, d. 1. april til kl. 18. d. 2. april, grundet komprimering af filer. Du vil ikke kunne logge på e-conomic inden for den tidsramme. Hvis det er muligt for os at få systemet op at køre før kl. 18, vil vi naturligvis give besked om det på vores blog med det samme.

Vi beklager meget ulejligheden, men ser frem til at introducere dig til et hurtigere og stabilt e-conomic.