Det er ikke første gang, vi kan dele nyheder i programmet, som kan være med til at spare dig for museklik, når du arbejder i e-conomic. Når vi laver forbedringer og justeringer til programmet, er hovedreglen at det skal gøre dit arbejde i e-conomic nemmere og mere effektivt – og det gør vi bl.a. ved at mindske museklik.

Og nu har vi noget nyt til dig, som gerne vil undvære musen:

Nemmere valg af dato

Det er ikke ligefrem raketvidenskab, men det har manglet, når du har skullet vælge dato; en dropdown. Nu kan du nemlig vælge måned og årstal i dropdown-menuen i stedet for at skulle klikke dig igennem alle årets 12 måneder.

Dropdown i datovælger i e-conomic

Den nye dropdown i datovælgeren vil være handy for dig, når du f.eks. skal vælge en forfaldsdato, som ligger nogle måneder senere, end hvor du opretter f.eks. fakturaen. Du kan nemt og hurtigt finde den rigtige dato, og du undgår unødvendige museklik.

Tidligere her på bloggen har du også kunne læse om disse musesparende forbedringer:

Er der andre steder, du godt kunne tænke dig at undvære musen?

Nyt til dig med API-modulet aktiveret

Bruger du apps til e-conomic? Hvis du gør, så har du vores gratis API-modul aktiveret i din e-conomic-aftale. Og har du API’et aktiveret, så har vi godt nyt til dig: vi har tilføjet nye web hooks.

Hvis du – ligesom jeg – ikke er helt up-to-date på de der tekniske termer, så siger web hooks dig måske ikke så meget. Heldigvis har jeg konfereret med Google og et par kyndige kolleger, som kunne fortælle mig, hvad der er smart ved web hooks.

Hvis du ændrer information i e-conomic, hjælper web hooks med at synkronisere denne ændring til f.eks. din webshop med det samme. Det vil sige, at hvis du opdaterer kundeoplysninger i e-conomic, så bliver disse også automatisk opdateret i din webshop.

Webhooks i e-conomic

Det tre nye web hooks, vi har tilføjet, er ’Ordre opdateret’, ’Faktura opdateret’ og ’Tilbud opdateret’. Så nu vil en opdatering af tilbud, ordrer og fakturaer i e-conomic automatisk blive opdateret i din webshop. Du skal bare logge ind, finde web hooks under ’Alle indstillinger’ > ’Udvidelser, og oprette de nye web hooks.

Og et par mindre finjusteringer

  • Under projekter (opret projekt) kan du nu vælge leveringsdato og dermed vises dato for levering i din projektliste
  • Når du går ind på Bankafstemning, får du som udgangspunkt vist dine ikke-afstemte posteringer. Nu gemmer systemet din sidste handling, så hvis du f.eks. ”folder ud”, sådan du får den totale visning og derefter trykker på kæde-ikonet og får vist alle posteringer, er dette også visningen, næste gang du klikker ind på Bankafstemning.