Er du nysgerrig efter at vide, hvor meget du har har solgt til en kunde eller vil du gerne vide, hvor meget du skylder en bestem kreditor?

Så kan du få svaret, hvis du henter den aktuelle omsætningsstatistik eller kreditorsaldoliste inde i din aftale, under fanebladet Rapport.

Trækker du en omsætningsstatistik, har du mulighed for at vælge, om du vil se omsætningen pr. kunde, pr. vare eller måske pr. medarbejder?

Du kan samtidig afgrænse din søgning på et bestemt datointerval, eller f.eks på en bestemt varegruppe.

Måske kunne du også godt tænke dig at vide, hvor stort et udestående du har til en bestemt kreditor. Med en kreditorsaldoliste kan du se alle dine forfaldne fakturaer, og du kan samtidig se de fakturaer, som vil forfalde til betaling, indenfor den nærmeste fremtid.

Oversigten kan du dele op i intervaller og på den måde få et overblik over, hvad der forfalder indenfor de næste f.eks 1-15 dage eller indenfor en længere periode.

Kan du ikke få samlekontoen for din kreditor eller debitor, til at stemme overens med kreditor- eller debitorssaldolisten, så har du også mulighed for at trække en rapport, hvor du kan nemt kan få afstemt din kreditor- eller debitorsamlekonto.

Du kan læse mere om de forskellige rapporter der findes, i vores e-copedia.

Ha en rigtig god weekend :-).