Hvad er en wiki:

Traditionelt defineres en wiki som en webside, hvor enhver kan oprette, vedligeholde og forfatte webdokumenter og websider i samarbejde med andre. Indholdsmæssigt kan en wiki indeholde, hvad det skal være.

Hvad er e-conomic wiki:

e-conomic wiki er lidt anderledes. Som bruger kan du nemlig kun (som udgangspunkt) læse artikler og altså ikke skrive artikler. Indholdsmæssigt er wikien begrænset til spørgsmål om brugen af e-conomic. Det betyder, at den giver svar på konkrete spørgsmål til programmet eller til dit abonnement hos os.

Formålet med e-conomic wiki:

e-conomic wiki er et supplement til fanebladet Hjælp, vores mailsupport (info@e-conomic.dk) og telefonsupport (8820 4841). Wikien er ikke en erstatning for vores telefonsupport, men den giver dig mulighed for hurtigt at finde et svar – også uden for vores åbningstid.

Hvad indeholder wikien, og hvordan får du en artikel ud på e-conomic wiki:

e-conomic wiki indeholder artikler, som besvarer konkrete problemstillinger og spørgsmål, der ikke er beskrevet andre steder. Typisk vil vi lægge en artikel ud, når vi har fået mange spørgsmål og henvendelser om det samme emne fra vores brugere.

Vi håber på at få mange artikler ud på vores wiki. Har du et forslag til en artikel, så send det derfor til os på. Du kan give forslag til artikler ved at skrive til info@e-conomic.dk

Du finder wikien på fanebladet Hjælp eller på wiki.e-conomic.dk