Mogens Elsberg er for mange et kendt navn, og med sit imponerende CV, der tæller direktørposter hos bl.a. IBM, Microsoft, GN Netcom m.fl., er det en fornøjelse at kunne præsentere Mogens Elsberg som ny administrerende direktør i e-conomic.

e-conomic har i løbet af sin levetid set en enorm vækstrate, både hvad angår kunder, medarbejdere og omsætning. Den planlagte vækststrategi frem mod 2017 byder på en tredobling af kunder og omsætning, hvorfor Mogens’ erfaring kun kan være et plus for e-conomic.

Jeg overtager ledelsen af en softwarevirksomhed, der er kørt i stilling til en europæisk udrulning, og som med sine cloud-baserede løsninger har globalt potentiale. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en virksomhed med stærke partnere og klare vækstmål“, siger Mogens Elsberg om sin nye rolle i e-conomic.

Tiltrædelsen af Mogens betyder også et farvel til Torben Frigaard Rasmussen, som har siddet på direktørposten siden 2008. Efter 6 år som administrerende direktør i e-conomic skal Torben sammen med HgCapital – der i sommeren 2013 opkøbte e-conomic af stifterne Jacob Wandt og Anders Bjørnsbo – finde og investere i vækstvirksomheder på det skandinaviske marked.

Med den enorme udvikling i e-conomic, som Torben har været en del af, er tidspunktet det rette til at give stafetten videre. Torben siger selv om Mogens Elsbergs tiltrædelse i e-conomic:

Det har været en fantastisk rejse, og e-conomic er nu klar til at indtage de internationale markeder […] Jeg giver stafetten videre til Mogens med den allerstørste glæde og ro i maven.”

Mogens Elsberg overtager direktørposten i e-conomic ved udgangen af maj 2014.