I aftes blev den sidste præsentation af e-conomic holdt for i år og den blev holdt i Aalborg. I alt har mere end 2000 deltaget, ved 50 præsentationer i 8 byer over hele landet. Det betød, at vi havde en stigning på antallet af deltager på 40 %, set i forhold til 2008.

Herfra skal lyde en stor TAK til alle fremmødte og en tak til alle de som har lavet kaffe, te og sandwich, samt til de som har afholdt præsentationerne og deres hjælpere som bl.a. har sørget for, at kaffe, te, sodavand og sandwich, har stået klar til alle.

Til næste år planlægger vi naturligvis igen, at afholde præsentationer af e-conomic, så nåde du ikke at komme med i år, så bliver der masser af datoer/muligheder i det nye år.

Pt. er der lavet aftaler i 4 byer (København, Aalborg, Vejle og Odense). Og flere vil komme på i det nye år, f.eks. Århus og vi har også planer om endnu en by på Sjælland udover København.

Præsentationerne er for dig som:

  • Skal i gang med e-conomic.
  • Vil have genopfrisket nogle af funktionerne.
  • Vil vide mere om regnskabsprogrammet.

Så alle er naturligvis velkomne.

Er du interesseret i, at læse mere om hvor og hvornår vi holder vores præsentationer, så klik på følgende link ”Book en præsentation”.

Vi ses i 2010