Årsskiftet er lige om hjørnet, og det fører tit nogle ændringer med sig. Ændringer som nytårsforsæt og planer om at gøre tingene lidt anderledes (og måske bedre) end det forgangne år. Mange bruger årsskiftet som anledning til at finde sig et nyt regnskabsprogram. Står det også på din liste af nye tiltag for 2016, så kan det være, at e-conomic regnskabsprogram er det, du skal kaste dig over.

Hvorfor ikke lade os give dig den bedst mulige start på det nye år?

Har du planer om at skifte dit regnskabsprogram til e-conomic, eller vil du gerne bare se, hvad vi kan? Eller er du måske helt ny bruger af programmet? Så kan vi hjælpe dig godt i gang.

Alle dage undtagen lørdag holder vi nemlig gratis online kurser, hvor vi viser dig rundt i programmet, så du er klædt på til at sende din første faktura og kaste dig over bogføringen.

Kurset varer ca. 45 minutter, og det foregår live, så du kan stille spørgsmål undervejs.

Det gennemgår vi på kurset:

  • Opsætning af din e-conomic-aftale med stamoplysninger, regnskabsår mv.
  • Oprettelse af din første kunde, vare, faktura og kreditnota
  • Hvordan du sætter logo på din faktura
  • Rapporter og momsafregning
  • Og meget andet

Tilmeld dig ”Kom godt i gang med e-conomic” her.

Supporter i e-conomic ved computerskærm

 

Vi har i øvrigt også præsentationer, hvor du kan komme og besøge os på kontoret på Christianshavn (vi holder også præsentationer i Vejle en gang imellem). Det tager et par timer, og der vil være lidt mad og drikke undervejs. Vores rare supportere guider dig igennem programmet, og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Tilmeld dig en præsentation her.

 

Men der er mange flere kurser

Vi holder også kurser for jer gamle travere, som har brugt e-conomic i længere tid. Det kan være, du gerne vil blive klogere på indbetalinger og rykkere. Måske vil du gerne se, hvad vores mange forskellige tillægsmoduler kan. Eller det kan være, vi skal hjælpe dig med at blive klar til moms eller årsafslutningen.

Du kan se og tilmelde dig alle kurserne her. De er alle sammen gratis, og du kan deltage lige så tosset, du vil.

Vi glæder os til at tage imod dig.