Er du revisor eller bogholder, kender du måske allerede vores Superkladde bedre end din egen bukselomme, men hvis det ikke er tilfældet så følg med her på bloggen, hvor vi løbende vil beskrive Superkladdens smarte funktioner. Vi lægger ud med Superkladdens autoudfyldning og autoudligning af fakturaer.

Superkladdens automatiske udfyldning og udligning

Superkladden har den praktiske funktion, at den kan autoudfylde det, du vil skrive. Så når du begynder at indtaste fx et kontonavn, så viser feltet et opslag med foreslåede ord. Fx hvis du skriver ”Ba” under beholdningskontoen, så vil du i opslaget få muligheden for at vælge kontoen ”Bank”’.

Det samme gælder for udligning af fakturaer, hvor Superkladden sparer dig for mere tastearbejde. Når du indtaster fakturanummeret på en debitorindbetaling, udligner Superkladden automatisk op til den rigtige debitor.

I denne video kan du se, hvordan autoudfyldning og –udligning ser ud i Superkladden:

Er du revisor eller bogholder, kan du åbne op for Superkladden i kundens e-conomic-aftale under Indstillinger > Tillægsmoduler. Vil du lære mere om Superkladden, er du velkommen  til at deltage i et gratis online kursus om Superkladden.