… en masse ting gratis!

Blandt andet tilbyder vi gratis undervisning i e-conomic gennem vores online kurser. Her lærer vi dig, hvordan du får det optimale ud af regnskabsprogrammet.

Som det seneste skud på stammen, har vi udviklet en intelligent popup. Ja, du læste rigtigt, en popup!

Det er planen, at denne her intelligente popup bliver lanceret indenfor et par uger, og den vil i første omgang blive aktiveret på vores administratoraftaler.

Så hvis du (om et par uger) logger ind i e-conomic med en administratoradgang, vil du altså få en popup med et tilbud om gratis uddannelse.

Du behøver ikke tage imod vores uddannelsestilbud, hvis du allerede kender alt til e-conomic – vi vil bare gerne give muligheden til dem, der ikke lige vidste, at det rent faktisk er noget, vi tilbyder.

Orange mand med computer

Vi synes godt om gratis uddannelse - hvad med dig?

Hvis du er en af dem, der ikke vil se vores popup, har vi lavet en knap, du kan trykke på, og så bliver den ikke vist igen. Vi ved godt, at det ikke er alle, som er glade for popups 😉

Er du derimod en af dem, som gerne vil tage imod vores tilbud, så kan du tilmelde dig med et enkelt klik i vores nye popup. Tilmelder du dig, vil du efter nogle dage få et nyt tilbud om endnu mere gratis uddannelse 🙂

Med det her tiltag håber vi at kunne hjælpe dig, og vores øvrige administratorer, til dels at føre et mere velfungerende bogholderi i e-conomic og til at blive i stand til bedre at kunne hjælpe vores fælles kunder.

Ud over ovenstående er vi også bare glade for at dele ud af vores tips og tricks til e-conomic, som du netop modtager gennem vores gratis uddannelse 🙂