Sammen tilbyder e-conomic og Moneyflow fleksibel finansiering direkte i faktureringsflowet – sikkert og sømløst. 

Kan vi gøre hverdagen enklere for dig og dine kunder? Det er ambitionen, når vi løbende udvikler e-conomic – og det er også udgangspunktet, når vi arbejder sammen med andre om at tilbyde dig smarte services i dit regnskabsprogram.

I e-conomic har vi sammen med den danske fintech-virksomhed Moneyflow udviklet Straksindbetaling, som giver dig mulighed for at styre cash flow og likviditet: Du sælger din faktura, får pengene med det samme og outsourcer resten af fakturaprocessen til Moneyflow. 

Læs her, hvad Sarah Millerton, Head of Marketing & Communication hos Moneyflow, og Casper Hertz, Director in Products hos Visma e-conomic, siger om samarbejdet og den vigtige kundeoplevelse. 


”Sammen kan vi tilbyde e-conomics kunder en rigtig god mulighed: Kontrol over cash flow og likviditet – nemt, sikkert og fleksibelt.” Sarah Millerton, MoneyflowFarvel til problematisk ventetid

Mange virksomheder venter længe på at få betaling for deres services, ydelser og produkter. Det kan være en udfordring, ikke mindst for virksomheder i vækst. ”At vente måske helt op til 120 dage er skidt for likviditeten, og likviditet er vigtigt, når man vil investere”, siger Sarah Millerton og fortsætter: ”Straksindbetaling er mere end noget andet et strategisk værktøj, som kan bruges til at placere pengene på virksomhedens egen konto frem for at have dem ude at svømme i fakturaer.”


Tryg outsourcing af fakturaprocessen

Med Straksindbetaling får virksomheden sine penge, så snart fakturaen er sendt. Resten tager Moneyflow sig også af. ”Vi tilbyder at finansiere kundernes forretning. Vi overtager risikoen ved en ubetalt regning, og vi tager os professionelt af den”, siger Sarah Millerton og understreger, at respekten for kundernes kunder fylder meget: 

”Når man overlader fakturaen, opfølgningen og en eventuel rykkerproces til os, afgiver man også noget kontrol. Vi ved, at virksomhedernes bånd til kunderne ofte er tæt, og det tager vi meget seriøst. Det må ikke lugte af inkasso. Sker det, at en faktura mod forventning ikke kan finansieres, tager vi en ærlig og konstruktiv dialog om det”.


Fokus på god og sømløs kundeoplevelse

Den gode kundeoplevelse er også central i samarbejdet om Straksindbetaling. ”Vi er hos e-conomic rigtig gode til regnskab. Moneyflow er rigtig gode til finansiering. Og så er det jo fantastisk, at vi kan arbejde sammen”, siger Casper Hertz og fortsætter: ”Hele ideen er, at det skal være nemt og gnidningsfrit for kunderne. Både at bruge Straksindbetaling som led i faktureringsflowet – men også at få den hjælp, man har brug for.” Derfor er support også et fælles fokuspunkt. ”Vi arbejder hele tiden på at styrke supporten for at skabe en god oplevelse i alle kontakter med kunderne. Det skal være en sømløs proces for kunderne”, supplerer Sarah Millerton. 


”Hos os er den gode kundeoplevelse altid målet, så vi udvælger nøje samarbejdspartnere, der virkelig kan levere – det gælder også Moneyflow.” Casper Hertz, Visma e-conomicMere tid til at udvikle forretningen

Virksomhederne oplever typisk Straksindbetaling som et meget anvendeligt værktøj, når de først har lært det at kende. ”Vi leverer jo en ny type finansiering, og nogle kunder tror, de så er forpligtet til en masse. Men Straksindbetaling er meget fleksibelt”, siger Sarah Millerton og fortsætter: ”Og det giver jo mening. Når man har leveret en service eller et produkt, hvorfor skal man så vente længe på betalingen – og bruge kræfter på at jagte pengene. Den tid kan bruges på mange andre ting.”

Det handler om at få tid til kerneforretningen – og om at styrke den, understreger Casper Hertz. ”Vi vil hos e-conomic hjælpe vores kunder med at hjælpe deres kunder. Og her kan de fx tilbyde kunderne ekstra lang betalingsfrist, fordi de med Straksindbetaling får pengene med det samme og kan overlade resten til Moneyflow”.


Hurtigt at komme i gang og nemt at bruge

Det tager kun få minutter at komme i gang med Straksindbetaling. ”Vi arbejder hele tiden på at gøre det hurtigere, sikrere og bedre – og vi går efter at udbetale pengene inden for to timer”, siger Sarah Millerton og understreger, at sikkerhed og tillid er ekstremt vigtigt. ”Vi følger naturligvis alle regler og guidelines fra Finanstilsynet”. Og det bliver løbende nemmere at bruge Straksindbetaling, supplerer Casper Hertz. ”Snart kan man også aktivere Straksindbetaling som led i faktureringsflowet. Så er det endnu hurtigere at komme i gang”. 

Læs mere om Straksindbetaling

Kom i gang med Straksindbetaling


Kort om Moneyflow

Moneyflow er en dansk fintech-virksomhed, der siden 2018 har udviklet og drevet finansielle løsninger med fokus på at tilbyde virksomheder effektiv og fleksibel finansiering direkte fra regnskabsplatformen. Straksindbetaling er udviklet i samarbejde med e-conomic.